Infernal – 13:00

Infernal – 13:00

Infernal er en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på omfattende koncertturne, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere landets koncertgængere for et hårdt pumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed.

Et Infernalshow er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt. 2017 bliver ingen undtagelse. Paw & Lina fejrer 20 år sammen og de har udarbejdet et stort show, designet til at definere den lange rejse Infernal har været på til dato. Infernal hylder masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som “Sorti de L’enfer” og “Kalinka”. Siden har de været insisterende uafviselige med mere end 26 single udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits. Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener.

Udgivelsen af deres nye single “Hurricane” konsoliderer et samarbejde, der vil fortsætte langt ud i fremtiden, og den seneste topplacering på Clubcharten er blot endnu et bevis på deres berettigelse.

Kort historik : 35 lande har udgivet Infernals musik, og popduoen var dermed Danmarks største musikalske eksportsucces i 2007. ”From Paris to Berlin” var et kæmpe hit i UK og lå 7 uger i top 5 på den britiske single hitliste, med en 2. plads som højeste placering.

Færdigheder

Indsendt den

1. juli 2018