Carpark North – kl.22

Carpark North – kl.22

På Carpark Norths 5. studiealbum er der en historie om tab, håb og livsglæde, som trænger sig på. En vigtig historie, som gerne vil fortælles. Det er en historie, der fyldte en stor del af forsanger Lau Højens liv igennem 2016. Det er en historie, som slutter juleaften, da hans mor dør af cancer.

Igennem albummets 10 numre fortæller sangene i sit eget unikke sprog, om det væld af bådetunge følelser og lykkelig livsglæde, som livets store begivenheder kan afføde. Med afsæt i dødens skygge, ser bandet tilbage på både lette lykkelige stunder, havarerede forhold, smukke barndomsminder og et hav af tanker, som alle sammen drejer sig om albummets store budskab: Der er altid håb og der er altid noget at leve for.

Lyden af͟ Hope͟ emmer af Carpark Norths signaturproduktion og en genfunden nysgerrighed, til at gå nye veje. For første gang i karrieren præsenterer trioen sange på deres modersmål. Albumåbneren ͟Håb͟ og albumlukkeren ͟Glastårne͟, sætter en både pompøs og forløsende ramme omkring helheden. Og helheden er ti meget varierede sange med masser af typiske Carpark North kontraster, som spænder fra den electrorockede andensingle ͟Raise Your Head͟ – hvor trommeslager Morten Thorhauge beviser, hvorfor Carpark North eret landets mest hårdstående liveacts – og til de oplagte dansenumre som førstesinglen ͟Feel So Real͟ og͟ ight Where I Want͟.

Færdigheder

Indsendt den

14. januar 2018