Loader
Program
liste
d.a.d
D-A-D - Danmarks største rockband
D-A-D blev dannet i 1984 og er siden gået hen og blevet og bliver kaldet Danmarks største rockorkester. I de ”unge ” år hed bandet Disneyland After Dark (hvilket de senere fik forbud mod fra selveste Disney-koncernen).
Læs mere
Gnags
GNAGS
Danmarks (måske) ældste rock/pop orkester er mere aktuel end nogensinde. Sidste år fejrede de deres 50-års jubilæum, og på utallige opfordringer, har GNAGS besluttet at forlænge deres DANSAURUS tour.
Læs mere
Post Image
Birthe Kjær
Glædeligt gensyn med vores allesammens Birthe. Vi kan ikke få hænderne ned. Birthe Kjær fik VesterhavsRock 2016 til at dufte af ”Sommer og Sol”, fik hele Dyrskupladsen malet rød, og fik de knaldrøde gummibåde til at gynge.
Læs mere
Post Image
Gulddreng
Alle 7 singler der er udgivet af Gulddreng er gået ind som nr. 1 på diverse hitlister. Han har vundet Årets Publikumspris til Danish Music Awards, og Gaffa har netop kåret ham som Årets Nye Danske Navn.
Læs mere
Post Image
Djämes Braun
Med sin deltagelse i ’Toppen af Poppen’ i efteråret, er hele familien Danmark efterhånden blevet bekendt med den populære duos kvaliteter, og Djämes Braun havde ved årets udgang bryste sig af mere end 35 mio streams på Spotify.
Læs mere
Post Image
Folkeklubben
Noget nyt til VesterhavsRock !!! Folkeklubben spiller på vores nye scene i skoven lige under de grønne bøgetræer og med Café Danmark som nærmeste nabo.
Læs mere
Thomas
Thomas Buttenschøn
Thomas Buttenschøn har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, og så skriver han sange, der kalder på at blive lyttet til.
Læs mere