INFO

Klik på det, du ønsker at vide mere om

BILLETTER

 

 

BILLETTERNE TIL VESTERHAVSROCK 2022 – MED BÅDE FEST FREDAG D. 29 JULI OG LØRDAG D. 30 JULI.

Billetsalget er igang! Vi glæder os til at se jer alle på dyrskuepladsen igen 😀

KØB DIN BILLET HER

 

 

GARDEROBE

 

 

Der vil være en garderobe på pladsen, hvor der er mulighed for at få opbevaret tasker og jakker. Det koster 25,-

KONTANTLØS

VesterhavsRock går Cashless

Vi indfører “kontantløs” på hele pladsen i år. Det betyder, at du kun kan betale med kort i alle vores barer og madboder.

Men bare rolig... Medbringer du kontanter, kan de indsættes på et kort i vores infovogn, Og du har også mulighed for at sætte penge ind på kortet via Mobilepay. Får du ikke brugt alle pengene på kortet, kan du naturligvis få pengene retur igen.

GLEMTE SAGER

Glemte ting kan afhentes i Idrætscenter Jammerbugt.

OVERNATNING

VesterhavsRock tilbyder ingen form for overnatnings muligheder. Vi henviser istedet for til de eksisterende muligheder, som f.eks. Hostel Fjerritslev der er beliggende lige ved siden af festpladsen.

MAD & DRIKKE

Mad og drikkevarer må ikke medbringes. Vores billetpriser er baseret på at mad og drikkevarer købes på pladsen. Man vil blive visiteret og få undersøgt evt. tasker ved indgangen. Der vil være madboder og pølsevogn på pladsen. Og selvfølgelig diverse barer hvor der kan købes øl, vin, spiritus, sodavand, kaffe og kildevand.

SIKKERHED

Der vil være proffesionelle vagter på pladsen. Vagterne har øverste myndighed, og man skal til enhver tid følge deres anvisninger. Vagterne har bemyndigelse til at klippe armbånd og bortvise folk fra pladsen. Det er ikke tilladt at medbringe telte, pavilloner og dyr på pladsen. Det er heller ikke tilladt at befinde sig på pladsen uden gyldigt armbånd. Overtrædelse af dette vil medføre bortvisning. Der bliver patruljeret ved hegnet omkring hele pladsen.

RE-ENTRE

Forlader man pladsen og kommer igen koster det kr. 30,- i re-entre hver gang. Re-entre’en bliver opkrævet ved indgangen.

KØRESTOLSBRUGERE & LEDSAGERKORT

Er man handicappet eller kørestolsbruger køber man almindelig billet. En hjælper eller ledsager har fri entre, ved forevisning af ledsagerkort. Henvendelse ved indgangen. Der findes et handicap toilet på pladsen, og der er også mulighed for at benytte Idrætscenter Jammerbugts handicaptoilet. Det ligger i umiddelbar nærhed af pladsen. Kontakt en Vesterhavs Rock hjælper eller vagt for at få adgang til dette.

PARKERING

Parkering foregår ved FIF’s Klubhus direkte overfor indgangen og koster kr. 20,-.