INFO

Klik på det, du ønsker at vide mere om

BILLETTER

 

Billetter kan købes online og hos vores salgssteder. Alle billetter er forsynet med stregkode og vil blive scannet ved indgangen. Sørg for at passe på dine billetter og undgå kopiering. Hvis din billet allerede er scannet én gang ved indgangen, nægtes der adgang til pladsen. Når man har gennemført et billetkøb via VesterhavsRocks hjemmeside vil man altid få en bekræftelses mail. OBS!! Modtager man ikke en bekræftelses mail, så vær opmærksom på om der er installeret spamfilter i dit mailprogram. Nogle spamfiltre kan godt finde på at flytte mailen til mappen med uønsket eller spam mail. Hvis man har været så uheldig at ens udprintede billetter er blevet væk eller er blevet ubrugelige, har man mulighed for selv at printe dem ud en gang til. Der er et link til billetsystemet i den bekræftelsesmail man modtager når man har købt billetterne. Klikker man på det kan man printe billetterne igen. Der kan betales med kort og kontant hvis man køber billet ved indgangen. VIP billetter er forbeholdt vores partnere.

SENIORBILLETTER (65+)

Sælges kun på dagen og koster 225 ,-

 

 

 

GARDEROBE

 

 

Der vil være en garderobe på pladsen, hvor der er mulighed for at få opbevaret tasker og jakker. Det koster 25,-

KONTANTLØS

 

VesterhavsRock går Cashless

Vi indfører “kontantløs” på hele pladsen i år. Det betyder, at du kun kan betale med kort i alle vores barer og madboder.

Men bare rolig... Medbringer du kontanter, kan de indsættes på et kort i vores infovogn, Og du har også mulighed for at sætte penge ind på kortet via Mobilepay. Får du ikke brugt alle pengene på kortet, kan du naturligvis få pengene retur igen.

 

GLEMTE SAGER

 

 

Glemte ting kan afhentes i Idrætscenter Jammerbugt.

OVERNATNING

VesterhavsRock tilbyder ingen form for overnatnings muligheder. Vi henviser istedet for til de eksisterende muligheder, som f.eks. Hostel Fjerritslev der er beliggende lige ved siden af festpladsen.

MAD & DRIKKE

Mad og drikkevarer må ikke medbringes. Vores billetpriser er baseret på at mad og drikkevarer købes på pladsen. Man vil blive visiteret og få undersøgt evt. tasker ved indgangen. Der vil være madboder og pølsevogn på pladsen. Og selvfølgelig diverse barer hvor der kan købes øl, vin, spiritus, sodavand, kaffe og kildevand.

SIKKERHED

Der vil være proffesionelle vagter på pladsen. Vagterne har øverste myndighed, og man skal til enhver tid følge deres anvisninger. Vagterne har bemyndigelse til at klippe armbånd og bortvise folk fra pladsen. Det er ikke tilladt at medbringe telte, pavilloner og dyr på pladsen. Det er heller ikke tilladt at befinde sig på pladsen uden gyldigt armbånd. Overtrædelse af dette vil medføre bortvisning. Der bliver patruljeret ved hegnet omkring hele pladsen.

RE-ENTRE

Forlader man pladsen og kommer igen koster det kr. 30,- i re-entre hver gang. Re-entre’en bliver opkrævet ved indgangen.

KØRESTOLSBRUGERE & LEDSAGERKORT

Er man handicappet eller kørestolsbruger køber man almindelig billet. En hjælper eller ledsager har fri entre, ved forevisning af ledsagerkort. Henvendelse ved indgangen. Der findes et handicap toilet på pladsen, og der er også mulighed for at benytte Idrætscenter Jammerbugts handicaptoilet. Det ligger i umiddelbar nærhed af pladsen. Kontakt en Vesterhavs Rock hjælper eller vagt for at få adgang til dette.

PARKERING

Parkering foregår ved FIF’s Klubhus direkte overfor indgangen og koster kr. 20,-.