– I 2022 udvider vi med endnu mere fest! 2 dage med fest, musik & hygge i og omkring den dejlige Bøgeskov. Selvom Covid-19 har haft en stærk påvirkning på vores kære Vesterhavsrock, hvor vi desværre blev pålagt et maks antal gæster, og festen var lidt mindre end den plejer, så vender vi nu større og stærkere tilbage! Efter sidste års succes med “I SKOVENS DYBE…” indtager vi endnu engang Bøgeskoven med fest og musik allerede fredag eftermiddag. Lørdag tager vi også Dyrskuepladsen i brug, hvor vi igen kommer til at opleve Vesterhavsrock, som vi kender det! Musikprogram følger – men en ting er sikkert.. I kan godt begynde at glæde jer! Fredag 29/7 + Lørdag 30/7.

Billetsalget starter d. 19 november – hvor billetterne kan købes igennem https://www.billetsalg.dk/Event/VesterhavsRock%202022/3589www.vesterhavsrock.dk.

Festlige hilsner
Alle os fra Vesterhavsrock.

Vesterhavsrock udvider i 2022, billetsalget er startet - vi glæder os til stor fest på dyreskuepladsen og i bøgeskovens.

Vesterhavsrock udvider i 2022, billetsalget er startet – vi glæder os til stor fest på dyreskuepladsen og i bøgeskovens.