Den danske popduo Citybois har med deres charme, selvtillid og en efterhånden lang række hits taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling og har inden for det seneste år, for alvor cementeret deres tilstedeværelse på den danske popscene. De er blevet hædret med guldplader, indtaget topplaceringer på hitlisterne og de har spillet utallige af koncerter og festivaller i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow, hvor drengene har en helt speciel evne til at få publikum til at indleve sig. Og med hits som “Pool”, “Bedre End Rihanna”, “Sig Mig”, “Finde Tilbage” og “Purple Light, har den unge duo, bestående af Anthon Edwards og Thor Farlov, dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene. På scenen sørger drengene altid for en kæmpe fest, med utroligt meget fart på.